avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Lamurire decizie instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Lamurire decizie instanta

Buna seara,

Am si eu o nedumerire.
Am facut o plangere contraventionala si am primit prin posta o decizie care suna cam asa:
" a fost respinsa exceptia nulitatii procesului verbal de contraventie iar pe fond a fost respinsa plangerea ... dosarul a fost atribuit in mod aleatoriu completului de judecata ..." :wassat: #-o
As aprecia daca ma puteti lamuri si pe mine ce inseamna toata chestia asta iar daca mai considerati ca aveti nevoie si de alte date revin cu ele.

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 08:48, 28 Iunie 2013
Buna seara
Asta in seamna ca va fost respinsa plangerea contraventionala formulata, iar procesul verbal de contraventie atacat a ramas valabil si isi produce efectele.
multumesc pentru raspuns.
si totusi ma gandesc ... nu ar fi trebuit sa scrie pe undeva pe acolo ca in termen de x zile de la instiintare sa predau permisul si sa platesc amenda sau ... ceva de genul asta, binenteles formulat asa mai ... alambicat.
sau nu e cazul? :innocent:
Nu este cazul pt ca nu face obiectul dosarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formulare cerere plangere contraventionala claudia_vasilica claudia_vasilica Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu: - Formularea unei cereri de chemare in judecata in vederea anularii unui proces-verbal si al redobandirii permisului de ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala rusuboy rusuboy Cum sa formulez o plangere contraventionala ( pt. viteza ) ? Procesul verbal are mentionata strada reala, dar localitatea este alta decat in procesul verbal ... (vezi toată discuția)
Data intocmirii procesului verbal de contraventie este completata gresit carlito_capataz carlito_capataz buna ziua, am o problema si eu. am luat in data de 20.04.2011 o amenda pentru ca am baut bere intr-un parc. azi (03.05.2011) am mers sa platesc amenda, ... (vezi toată discuția)