avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Violare de domiciliu?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Violare de domiciliu?

Buna ziua tuturor,
In cazul in care exista o sentinta civila de partaj ,def si irevocab, prin care unuia dintre soti i-a revenit locuinta iar celalalt are de primit o sulta, sotul ramas proprietar poate depune plangere pt violare de domiciliul daca celalalt nu vrea sa paraseasca casa? Mentionez ca divortul a fost pronuntat cu mai mult timp in urma.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: cporumbel , utilizator 15:51, 6 Octombrie 2014
Buna ziua,
Da, puteti! Dar sulta ati platit-o?
Cel care a pierdut are unde sa se duca? (E o chestie de omenie!)
av. Gabriel Klein Kiritescu
Sulta nu este platita inca. Celalalt sot nu a cerut sa i se atribuie locuinta, inseamna ca are unde sa se duca.Poate prefera sa stea in casa , sa nu plateasca nimic si sa mai si primeasca bani.
aceeasi problema o am si eu. urmariti si intrebarea mea "evacuare si drept de retentie"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort si partaj- sotul se opune vanzarii imobilului violeta54 violeta54 Buna seara Am cumparat o casa impreuna cu sotul si mama mea, fiecare avand 1/3 din valoarea casei. In cazul unui divort, daca sotul meu nu vrea sa vindem casa ... (vezi toată discuția)
Valabilitate proces verbal elenaandra elenaandra Buna ziua, Va rog sa mi spuneti cata valabilitate are un proces verbal prin care o institutie publica(primarie) isi ia angajamentul sa atribuie o locuinta ... (vezi toată discuția)
Nelamurire gogusem gogusem Sa incep cu o mica introducere...o familie care are 2 copii (baiat 19 ani si fata 17 ani). Tatal fiind foarte agresiv deobicei face scandal, ameninta, ... (vezi toată discuția)