avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... In cat timp expira un proces verbal?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

In cat timp expira un proces verbal?

Am fost prins de o camera fixa in judetul Slobozia mai exact in satul Cotorca cu 108 km/h. Am primit o comunicare de la politie in care trebuiau scrise datele celui care a condus masina ;binenteles ca nu am trimis comunicarea pentru ca ramaneam fara permis. Acum urmeaza sa primesc procesul verbal cu amenda intre 9-20 de puncte si as dori sa aflu :daca nu ridic de la posta procesul verbal....acesta se anuleaza in 30 de zile? sau amenda va fi trecuta la impozit?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: MIHAILEU , utilizator 22:37, 10 Martie 2009
SALUT
ORI LA IMPOZIT SAU LA FIRMA UNDE LUCREZI

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal va rog ajutatima bodys24 bodys24 am dosar penal din cauza unei camere radar care m-a prins cu 106 km in localitate pe data 19 aug 2008 si ei mi-au suspendat permisul din 25 februarie pana pe ... (vezi toată discuția)
Amenda rutiera prin posta georderik georderik am primit azi 14.05.08 o "comunicare" din 05.05.08 in care sunt anuntat ca masina a incalcat regimul legal de vitezaza in localitate si a fost inregistrata cu ... (vezi toată discuția)
Amenda radar fix costy31 costy31 am primit acasa un PV cu amenda de la un radar fix precum am condus in localitatea respectiva cu 75 km/h pe un drum unde era limita de 50 km/h.data era ... (vezi toată discuția)