avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Certificat de atestare fiscala
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Certificat de atestare fiscala

La data de 04.06.13 am solicitat un certificat de la Fisc pentru licitatie, in care au trecut ca nu am datorii la 30.04.13. Cei de la autoritatea contractanta spun ca trebuia sa prezinte obligatiile pentru luna mai 2013, dar ele nu erau scadente la 04.06.13. Cine are dreptate?
Cel mai recent răspuns: soazig , utilizator 09:12, 1 Iulie 2013
Scuze ca insist.
Certificatul de atestare fiscala l-am solicitat in 04.06.13 pentru luna mai, de la Fisc mi-au eliberat cu obligatii exigibile de plata la 30.04.13. Autoritatea contractanta mi-a cerut prin fisa de date obligatiile exigibile la 31.05.13.
Este greseala celor de la Fisc? Certificatul nu este expirat, dar nu sunt obligatiile la mai. Este o anumita data din luna dupa care se elibereaza pe luna anterioara? Nu stiu cum sa procedez, licitatia a fost pe 14.06.13 si acum cer clarificari.
Luati la urgenta un nou certificat de la fisc pentru aprilie, si raspundeti AC ce ati spus si aici, ca la data de 04.06 asa vi s-a eliberat. ANRMAP considera ca important este ca sa dovediti ca in perioada solicitata sa nu fi avut datorii, nu ca initial vi s-a eliberat un alt certificat, asa cum scrie si pe site-ul lor, pe link-ul pe care vi l-am dat mai sus.
Luati legatura cu AC, daca ati cerut certificatele cum sustineti, inseamna ca puteti demonstra. Faceti o notificare scrisa in care explicati ce ati scris aici si AC va intelege. Se coopereaza cu AC in aceste situatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Criteriu de calificare- prezentare certificat fiscal mara78 mara78 La o licitatie unde s-a solicitat depunerea unui certificat fiscal care sa ateste lipsa datoriilor scadente in luna anterioarac celei depunerii ofertelor, am ... (vezi toată discuția)
Licitatie off cu incarcarea documentatiei de calificare in seap aurora_oprescu2009 aurora_oprescu2009 Buna ziua, particip la o licitatie offline, in a carei fisa de date nu se solicita depunerea documentatiei la o anumita adresa, ci incarcarea ei in SEAP pana ... (vezi toată discuția)
Mi se cere bilantul de anul trecut DanielRoman DanielRoman Buna ziua, Am infiintat o firma noua, anul acesta. As dori sa particip la o licitatie, unde mi se cere bilantul 31.12.2010. Pe aceasta firma deja am contract ... (vezi toată discuția)