avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Transfer proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Transfer proprietate

Vreau sa trec locuinta pe numele copilului, dar cu clauza de administrare. Adica eu sa hotarasc fara aprobarea lui daca se vinde sau nu si de banii rezultati eu sa dispun cat traiesc.In caz de deces fiul sa preia toate drepturile.
Ce variante sunt si ce costuri notariale?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:14, 28 Iunie 2013
Buna ziua,
Pai cum o treceti pe numele fiului si dumneavoastra sa dispuneti?
E imposibil.
av. Gabriel Klein Kiritescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Putin ajutor va rog frumos - instrainare teren Maricel09 Maricel09 am un act de donatie pe un teren ...facut de bunicul meu...dar intre timp bunicul a murit si ce se afla pe teren casa si restul au revenit dupa moartea ... (vezi toată discuția)
Mostenire gabi40bv gabi40bv Parintii mei au decis sa-mi treaca mie pe nume jumatate din casa lor (cu uzufructul lor).Suntem trei frati,insa eu locuiesc cu ei.Mama e bolnava de f multi ... (vezi toată discuția)
Informare adryanutza83 adryanutza83 Buna ziua as dori sa va intreb ceva si anume : vreau sa fac un contract de casa cu mama mea si anume un contract cu drept de uzufruct si as dori sa stiu in ... (vezi toată discuția)