avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... SRL aflu mereu ca mai trebuie sa cer alte si alte ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

SRL aflu mereu ca mai trebuie sa cer alte si alte aprobari si ca trebuie sa inchei alte contracte - Semnificatia semnaturii date pe declaratiile pe propria raspundere, la infiintarea unei firme, la Registrul comertului.

Buna ziua.am infiintat o firma in decembrie si abea acum am aflat ca trebuie sa mai inchei un contract cu o firma de ssm sau ceva de genu.in curand probabil mai aflu si altele sau direct primesc un control.Cine ar avea obligatia sa ma indrume ce trebuie sa mai fac?De exemplu cine se ocupa de hr mi-a facut contractele de munca pentru angajate doar cu analizele,ca sa ma anunte dupa 2-3 luni depinde de vechimea fiecarei angajate , ca imi trebuia si foaia de aptitudini,ca altfel se considera nul contractul.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:58, 4 Iulie 2013
Cu medicul de medicina muncii trebuie sa incheiati contract de prestari servicii medicale.
Daca apelati la un serviciu extern de prevenire si protectie in domeniul ssm, trebuie sa incheiati de asemenea un contract de prestari servicii ssm.
Pentru partea de PSI-SU, de asemenea trebuie sa incheiati un contract de prestari servicii in domeniul respectiv, daca apelati la o firma autorizata sau la o persoana fizica autorizata in acest domeniu, de catre Comandamentul pompierilor/ MI.
DACA ABSOLV CURSUL DE SPECIALITATE,ACOPERA SI PARTEA DE SSM SI DE PSI? SAU TOT TREBUIE SA INCHEI SEPARAT UN CONTRACT DE PSI?
Trebuie sa detineti certificat pentru absolvire curs, separat pentru ssm si separat pentru PSI-SU.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectia muncii + medicina muncii tiroid tiroid Buna ziua, Am infiintat un punct de lucru intr-o cladire de birouri cu 4 etaje si 20 biouri de 30-40mp pe etaj. Cladirea are hidranti, extinctoare si ... (vezi toată discuția)
Ssm si psi rominaduca rominaduca Buna ziua. La o microintreprindere( servicii asistenta medicala), cu un singur angajat, cine poate sa intocmeasca documentatie ssm si psi? Este obligatorie? ... (vezi toată discuția)
Intocmire documente ssm si psi-su pentru cabinet medicina muncii de catre administrator ionion2000 ionion2000 Documentele SSM pentru un cabinet de medicina muncii cu pina la 9 angajati se pot intocmi si semna de catre medicul specialist de medicina muncii care este ... (vezi toată discuția)