avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Declaratia pe propria raspundere in fata Notarului
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Declaratia pe propria raspundere in fata Notarului

buna ziua. Declaratia, marturia unei persoane pe propria raspundere in fata Notarului, are putere juridica in Instanta de Judecata civil?
Dar daca aceasta marturie data pe proprie raspundere ,poate fi considerata ca temeinica in fata unui procuror de caz?
Cel mai recent răspuns: Adriana Stanica , Consilier juridic 09:28, 29 Iunie 2013
Nu,poate doar orienta instanta in a aprecia in ce masura marturia persoanei rspective poate fi o proba pertinenta, utila si concludenta cauzei.
Doar procurorul de caz poate aprecia forta probanta a acestei declaratii notariale. In principiu, nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martori la proces interval interval O declaratie data in fata notarului este valabila in instanta in cazul in care declarantul a decedat sau judecatorul ia in consideratie numai daca cel care o ... (vezi toată discuția)
Ajutor urgent gothy gothy Buna seara, Stiu ca sunt persoane foarte competente si la curent cu foarte multe cunostinte juridice. De aceea apelez la aceste persoane cu rugamintea sa ma ... (vezi toată discuția)
Sunt luate in considerare probele audio video?in dosar penal gancuta gancuta am niste inregistrari audio video am auzit ca de la 1 luna aceasta sunt luate in considerare sun facute fara nicio aprobare dar sunt utile cauzei parerea mea ... (vezi toată discuția)