avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Durata orelor de munca in preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Durata orelor de munca in preaviz

Buna ziua.Va rog sa imi spuneti daca pot lucra 4 ore in cazul demisiei cu preaviz?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: iulianaadriana , utilizator 14:56, 29 Iunie 2013
Reducerea timplui de munca pe durata preavizului este psoibila numai daca este prevazuta in c.i.m., in c.c.m. sau in reg.intern al angajatorului.

Codul Muncii prevede la art.81 alin.4 ca, pe durata preavizului c.i.m. isi produce toate efectele.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul muncii. Cornel7691 Cornel7691 Stiu ca daca angajatorul te baga in preaviz, poti sa margi la servici 4 ore pe zi in perioada de preaviz, sau 8 ore dar jumatate din perioada. Dar daca iti dai ... (vezi toată discuția)
Obligatii angajat in perioada de preaviz BOTTYCELLY BOTTYCELLY Buna ziua, As dori sa stiu daca - Conform Codului Muncii in vigoare - in perioada de preaviz de 20 zile lucratoare angajatul poate lucra 10 zile program ... (vezi toată discuția)
Articolul 81 aliniatul 7 Șofer harnic Șofer harnic Pe data de 13-05-2019 am depus o cerere de preaviz cu încetarea c.i.m pe data de 27-05-2019 ,mi s-a transmis o decizie încetare c.i.m prin demisie,nu ... (vezi toată discuția)