avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Avize necesare pentru a comercializa extract natural ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Avize necesare pentru a comercializa extract natural de vanilie

Buna,

Am format o companie intr-o tara vecina cu scopul de a produce extract natural de vanilie. Productia va fi efectuata in Romania. (in propria locuinta, utilizand alcool din comert si baton de vanilie--procesul de producere implicand doar amestecarea celor doua ingrediente si nimic mai mult).

Intrebarea mea este: De ce acte/avize am nevoie pentru a vinde pe piata in Romania + ce acte/avize/proceduri sunt necesare din partea ANSV?

Astept raspunsul dumneavoastra.

Cu Stima,
Cristian
Cel mai recent răspuns: VividV , utilizator 16:09, 29 Iunie 2013
productia de produse alimentare destinate comercializarii era reglementata de OG42/1995 dar a fost abrogata de Legea 19/2011.
pre a produce si comercializa produse alimentare este necesara obtinerea unei licente de la ministerul agriculturii.
ptr. a va face o idee despre conditiile desfasurarii unei astfel de activitati consultati og42 aici
[ link extern ]
Multumesc Mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare tuica, legal! Andrei_C Andrei_C Buna seara, vreau sa vand tuica cu acte in regula, ma poate lamurii cineva cum pot obtine timbrele pentru aceasta(produc tuica)? Multumesc frumos! (vezi toată discuția)
De ce anume are nevoie o firma pentru a functiona? alex921 alex921 Salutare.Tocmai am depus actele pentru deschiderea unei firme dar nu stiu ce trebuie sa fac in continuare pentru a putea fi in legalitate.Am inteles ca este ... (vezi toată discuția)
Legislatia alimentara si norme de depozitare Alina-Morosanu Alina-Morosanu Buna ziua! Caut de ceva timp informatii cu privire la regulile de depozitare a materiilor prime (faine, drojdie, zahar, fructe, carne etc) in vederea ... (vezi toată discuția)