avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... blocarea accesului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

blocarea accesului

Buna ziua.Am o problema si sper ca aici voi gasi o idee de rezolvare!Am construit o casa in urma cu doi ani pe o strada unde sunt mai multe blocuri,suntem cumva inconjurati.Spatiul este destul de mare pe langa curte(teren viran) si este folosit de locatarii blocurilor drept parcare.Problema mea insa este ca am si vecini "simtiti" care imi blocheaza intrarea de masina in curte.Mai rau este ca se intampla ca si poarta "mica" sa o gasesc blocata!Am pus semn de "garaj","nu parcati"...si ce?...in afara faptului ca nu interesa pe nimeni la vreo 2 zile l-a si furat cineva.Eu inteleg ca totusi e spatiu public dar...Am ajuns ca de cate ori am ocazia,sa parchez eu in dreptul portii,daca vrea cineva sa intre sau sa iasa sa scot eu masina.Cu atat mai mult cu cat spatiul de la parter este inchiriat catre o societate comerciala.Nu tin neaparat sa fac rau cuiva dar daca exista o lege...Multumesc.
din pacate nu exista nici o lege impotriva nesimtirii....:confused: incercati eventual sa amplasati in dreptul intrarii un dispozitiv asemanator cu cel care se foloseste pe locurile de parcare private.Poate reusiti....;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare construita de către primărie blocând acces garaj. Victor.Tacov Victor.Tacov Buna ziua, Detin o proprietate intr-o comuna din apropierea Bucurestiului. Proprietatea are un gard la strada principala cu 2 porti dintre ... (vezi toată discuția)
Parcheaza in fata portii mele shankarlove shankarlove Buna ziua, Sper ca ma puteti ajuta intr o problema: Locuiesc la curte, am 2 masini, spatiul din fata curtii masoara cam 12 m incap perfect cele 2 ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de parcare ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua.... Locuiesc in sectorul 6 la curte. Doresc sa stiu si eu ce lege.... sau ce act obliga un sofer sa nu parcheze masina in fata portilor proprietatii ... (vezi toată discuția)