Detin o proprietate intr-o comuna din apropierea Bucurestiului.
Proprietatea are un gard la strada principala cu 2 porti dintre care o poarta pentru garaj unde am accesul pentru autovehicul.
Vecinul din stanga are o casa la strada principala unde acum exista o farmacie respectiv un Shop & Go.
Asta a atras multe autovehicule parcate in dreptul, trotuarului, porti de acces, si cel mai grav portii garajului, fapt ce mi a creat probleme. Am incercat sa recent de fiecare data la sectia locala de politie primind raspunsul ca o sa "mearga sa le ceara sa mute masina", problema fiind recurenta pt mine si intarziatul care imi fac probleme.
Am urmat cu o plangere la primarie, iar dupa 2 luni m am trezit cu un grup de muncitor care au inlaturat totuarul si au facut parcare, in dreptul gardului si in dreptul celor 2 porti, deci eu am acum o parcare marcata de primarie care blocheaza poarta garajului meu.
As vrea sa lupt impotriva efectiv nesimtirii.
Ce pot face ? (Am incercat deja plangere/sesizare/discutat la primarie, sunat la politie pt blocat acces parcare)
Deasemenea o statie de autobuz a fost amplasata in continuarea gardului, generand alte probleme.
As fi vrut sa incarc o fotografie din google maps ce clarifica mai bine.
Actionat impotriva primariei ? Ma puteti directiona/recomanda catre un avocat specializat pe ramura respectiva, as vrea sa incerc actiunea in instanta.
Blocarea accesului
schipko
Buna ziua.Am o problema si sper ca aici voi gasi o idee de rezolvare!Am construit o casa in urma cu doi ani pe o strada unde sunt mai multe blocuri,suntem ... (vezi toată discuția)