avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Suspendare in recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Suspendare in recurs

Buna ziua.
In faza recursului, vechiul cod de procedura civila, se poate cere suspendarea litigiului in recurs pe motivul : dezlegarea pricinii atârnă în totul sau în parte, de existenţa sau neexistenţa unui drept care face obiectul unei alte judecăţi?
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 1 Iulie 2013
popmari, utilizator
In baza art.244 alin 1cpc.se poate solicita suspendarea cauzei pt motivul prezentat de dvs,instanta urmand sa aprecieze din inscrisurile depuse(certificat de grefa,cerere chemare in judecata etc)daca cererea este admisibila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trimiterea la rejudecare, procedura, art. 244 cpc eu_craciun eu_craciun Buna ziua, impotriva mea s-a depus o contestatie la executare a unui bilet la ordin la jud. Vaslui prin ianuarie 2012, dosarul s-a disjuns astfel incat ... (vezi toată discuția)
Cod pr.civilã maria1956 maria1956 buna ziua,am depus o contestatie la Tribunalul Calarasi impotriva ANRP dar in acelasi timp pe rolul Judecatoriei este un dosar are stransã legaturã ... (vezi toată discuția)
Repunere pe rol Mihai Pop Mihai Pop Buna ziua, Pentru a repune pe rol un proces suspendat in baza art 244 e suficient certificatul de grefa cu solutia pronuntata s-au trebuie sa astept ... (vezi toată discuția)