avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara student
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara student

Buna ziua ! As dori si eu unele informatii cu privire la pensia alimentara. Daca un copil din cauza unora probleme nu reuseste sa termina cei 3 ani de facultate la timp , dar o termina oricum pana la 25 de ani , ii va fi oprita pensia alimentara sau va continua oricum sa o primeasca pana la implinirea celor 25 de ani obligatorii! va multumesc .
Va multumesc frumos ! o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara gicuta68 gicuta68 Buna ziua Am un copil care a terminat 12 clase anul trecut (2010) si nu sia mai continuat studiile deoarece nu a luat bacul.Daca el isi va relua studiile in ... (vezi toată discuția)
Ajutor lili.otroc lili.otroc In 09.09.2008 fetele mele gemene majore au deschis actiune pentru pensia alimentara in sedinta din 11.11.2008 instanta a ramas in pronuntare si decide ca tatal ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara major medeea10 medeea10 Am 23 de ani, am inteles ca pensia alimentara o pot primi pana la 25 de ani, mai pot beneficia de pensie daca nu mai sunt studenta sau daca lucrez? (vezi toată discuția)