avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Carte de identitate retinuta de autoritatile spaniole
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Carte de identitate retinuta de autoritatile spaniole

Buna ziua,fiul unei prietene a tot avut probleme cu legea pe afara(pt furt),de curand a sunat acasa si ia spus prietenei mele ca i-a fost retinut buletinul de catre politia spaniola din Barcelona,nevinovat spune el!
Aveti idee in ce conditii se retine buletinul unui cetatean roman si ce ar putea urma?Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: tinatinatina , utilizator 13:43, 12 Iulie 2013
Va trimite buletinul autoritatii emitente, adica in atara..asa s-a inatmplat cu talonul masinii mele si asa ar fi legea..
Deci asteptare...si rabdare si nimic nu se va intampla deoarece autoritatile romane nu au motive sa-l amendeze..decat daca a facut ceva grav..si atunci cred ca deja era arestat...
Succes

Va trimite buletinul autoritatii emitente, adica in atara..asa s-a inatmplat cu talonul masinii mele si asa ar fi legea..
Deci asteptare...si rabdare si nimic nu se va intampla deoarece autoritatile romane nu au motive sa-l amendeze..decat daca a facut ceva grav..si atunci cred ca deja era arestat...
Succes

El nu e usa de inchinat,dara asa cum ati spus dvs daca avea probe il arestau!!!si cu ce act se intoarce el acum in tara?

Se poate prezenta la Consulat si cere o dovada de calatorie.
Multumesc de raspuns!Spune ti mi va rog in cat timp va reintra in posesia cartii de identitate retinute si daca este normal ca autoritatile spaniole sa-i retina cartea de identitate fara o baza legala!Va multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. aș vrea să aflu cum aș putea recupera numerele ... Costel Traian fer Costel Traian fer Bună ziua. Aș vrea să aflu cum aș putea recupera numerele de înmatriculare, respectiv talonul. Venind dintr-o țară Europeană, spre România, în ... (vezi toată discuția)
Talon suspendat. contestare amenda + recuperare talon? weezy weezy Buna tuturor. In data de 17 05 2012 ora 21 am fost oprit de un echipaj de politie pe E 583 am primit amenda si mi s-a retinut talonul pentru anvelope uzate. ... (vezi toată discuția)
Re-intrare cu masina in romania dupa 6 ani, non-eu Madriannn Madriannn Salutari membrilor forumului! Am nevoie de ceva opinii \"avizate\" :sorry: pentru cazul urmator, e vorba de iesirea si reintrarea unui autoturism in ... (vezi toată discuția)