Buna ziua,fiul unei prietene a tot avut probleme cu legea pe afara(pt furt),de curand a sunat acasa si ia spus prietenei mele ca i-a fost retinut buletinul de catre politia spaniola din Barcelona,nevinovat spune el!
Aveti idee in ce conditii se retine buletinul unui cetatean roman si ce ar putea urma?Va multumesc anticipat!
Va trimite buletinul autoritatii emitente, adica in atara..asa s-a inatmplat cu talonul masinii mele si asa ar fi legea..
Deci asteptare...si rabdare si nimic nu se va intampla deoarece autoritatile romane nu au motive sa-l amendeze..decat daca a facut ceva grav..si atunci cred ca deja era arestat...
Succes
Va trimite buletinul autoritatii emitente, adica in atara..asa s-a inatmplat cu talonul masinii mele si asa ar fi legea..
Deci asteptare...si rabdare si nimic nu se va intampla deoarece autoritatile romane nu au motive sa-l amendeze..decat daca a facut ceva grav..si atunci cred ca deja era arestat...
Succes
El nu e usa de inchinat,dara asa cum ati spus dvs daca avea probe il arestau!!!si cu ce act se intoarce el acum in tara?
Multumesc de raspuns!Spune ti mi va rog in cat timp va reintra in posesia cartii de identitate retinute si daca este normal ca autoritatile spaniole sa-i retina cartea de identitate fara o baza legala!Va multumesc anticipat!