va rog sa-mi spuneti daca transformarea uscatorului aflat deasupra apartamentului meu poate fi transformat in spatiu de locuit pentru un alt proprietar fara ca acesta sa aiba consimtamantul meu expres!
multumesc!
Raspunsul este NU.
Oricum s-ar face, dvs. sunteti proprietar direct implicat, deci de acordul dvs. depinde daca acel spatiu poate fi inchiriat sau consesionat (de vandut nu se pune problema). Apoi, spargerea unui zid nu se face asa simplu cum ar crede cineva... pe langa acordul as. prop., trebuie sa merarga si la biroul de disciplina in constructii de la primarie, ori in conditiile in care dvs. nu v-ati dat acordul, nu cred ca cineva ii va da vreo aprobare.
Acestea trebuie sa fie argumentele dvs. impotriva actiunii descrise in topic.
Succes!
Raspunsul meu este DA, poate sa faca modificari dar... ilegal sau cel putin la limita legii din moment ce un proprietar direct afecta nu si-a dat acordul.
Trecand prin asemenea situatii, nu am reusit sa inchiriem unui vecin un uscator pentru ca nu voia altul (la fel de vecin ca si primul, ambii avand cate un perete lipit de acel uscator). Am incercat voro jumatate de an si pana la urma l-am lamurit pe cel ce se impotrivea sa-si dea acordul. Asa am inchiriat legal.
chiar daca transforma uscatorul in baie proprie fara sa fie proprietar, existand astfel posibilitatea certa ca sa-mi fie inundat dormitorul in orice moment?