avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Completare Anexa 1 la inregistrarea fiscala a unei PFA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Completare Anexa 1 la inregistrarea fiscala a unei PFA

Buna ziua,

Sunt in proces de creare a unui PFA cu norma de venit (cod caen 6201) si m-am blocal la completarea Anexei 1 referitotor la inregistrarea fiscala.

Fiind un PFA cu norma fixa, ma gandesc ca trebuie sa bifez doar contributiile pt sanatate, somaj, asig. sociale si impozit pe venit din salariu. Mai este necesar sa bifez si altceva?

Iar la punctul III (cod de identificare fiscala al unitatii divizate), ce trebuie completat?
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 19:12, 1 Iulie 2013
Nu bifati nimic. Nu e necesar.
Dupa ce obtineti CUI, veti merge la ANAF si va veti inregistra acolo. Veti depune D220 privind venitul estimat, iar baza acesteia, ANAF va trimite decizii de impunere cu sumele pe care le datorati ca impozit si contributii sociale.
Daca nu aveti un CIM veti depune si D600 privind contributiile la CJPAS.
Ultima modificare: Luni, 1 Iulie 2013
Florin Cioca, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare dosar anaf paultrefu paultrefu Am primit acum câteva zile actele de la registrul comerțului pentru o intreprindere individuală(frizerie micuță la țară). Acum am fost la anaf să văd ... (vezi toată discuția)
Pfa - inregistrare fiscala anaf marian52 marian52 Bine v-am gasit! Am cateva nelamuriri referior la declaratia 220 / inregistrarea fiscala. Voi face comert prin internet (CAEN 4791) in America pe toata ... (vezi toată discuția)
Ong nou si urmeaza sa depun declaratia 010 Stefy26 Stefy26 Buna ziua! Am infiintat un ONG si urmeaza sa depun declaratia 010 pentru inregistrarea fiscala la ANAF. Nu imi este clar daca trebuie sa completez si ... (vezi toată discuția)