avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... 3 plangeri la Parchet/Politia le-a adunat intr-un ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

3 plangeri la Parchet/Politia le-a adunat intr-un singur dosar

Am depus 3 plangeri la Parchet in date diferite :prima pt.violenta fizica,a doua pentru distrugere,iar a treia pentru blocare de servitute de trecere.Toate aceste plangeri sunt impotriva aceleiasi persoane ,dar Politia locala care a investigat ,le-a grupat pe toate intr-un singur dosar,iar solutia finala primita azi este N.U.P .Este posibila asa ceva?
Ultima modificare: Luni, 1 Iulie 2013
lili ticala, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 16:04, 3 Iulie 2013
Dupa cum vedeti este posibil.Aveti dreptul de la comunicare, sa depuneti plangere in 20 de zile la procurorul ierarhic superior.
Sa inteleg ca nu este normal ca se intample asa...deci in plangere pot sa mentionez si acest lucru?....oricum in cazul meu sunt motive cu zecile , sunt probe pe care politistul "a uitat" sa le prezinte...
Ar fi indicat ca plangerea sa o formuleze o persoana competenta in urma analizei dosarului si prezentarii de catre dvs a situatiei de fapt.
Important este ca procurorul sa analizeze toate infractiunile pentru care s-a facut plangere.
Daca n-a facut asta, este un motiv temeinic pentru plangere impotriva rezolutiei procurorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangerea inpotriva rezolutiilor procurorului ContSters83761 ContSters83761 Buna seara !Am o intrebare pe care o adresez cu speranta ca ma poate lamurii cineva .Cumnatul x a primit instiintare de la parchet de pe langa o judecatorie ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva unei ordonante de neincepere a urmaririi penale IONELA CIB IONELA CIB Am facut in septembrie 2010 o plangere penala la care am primit raspuns azi si nu sumt multumita . E total ambigua. In plangere eu am spus ca eu am fost ... (vezi toată discuția)
Distrugere dan_bcdro dan_bcdro acu 2 luni unii mi-au spart geamurile la masina si au lovit-o cu pietre si pari.De atunci dosarul acesta sta la postul de politie.Agentul responsabil cu ... (vezi toată discuția)