am depus actele la ambasada Maghiara de la Cluj mi s-a aprobat dosaru si dupa 5 luni de asteptare mi-au trimis prin posta un act din dosar mai exact dupa certificatul meu de nastere tradus in maghiara legalizat plus o foaie in care spun k nu mi sa acceptat cetatenia fara sa-mi dea motiv..................pe actul de nastere tradus am gasit o greseala de tipar la data eliberari oare asta sa fie cauza si se poate remedia situatia?sau ce pot face??
In mod normal din cate stiu eu se accepta.
Probabil ca va trebuie sa reiterati solicitarea dar eu cred ca nu o veti mai obtine daca v-a fost refuzata...
Adica nu cred ca au gresit...
Sau ati gresit dvs. ceva... prima oara...
Cereti-i traducatoarei sa refaca traducerea, autentificati-o si trimiteti-o la ambasada impreuna cu o solicitare de lamuriri. Poate nu ati inteles bine sau scrisoarea lor nu a fost bine redactata.
Mi se pare putin ciudat ca v-au transmis atasat la refuz si acel act; daca doar acela este motivul respingerii, dupa inlaturarea cauzei (refacerea copiei) cererea ar fi aprobata.
am telefonat la Ambasada mi -au dat nenumarate numere de telefon de la care speram sa aflu ceva dar din pacate nimeni nu a putut sa ma informeze corect numai opinii si idei dar nimic concret:-/
Cnp gresit
alinasadoveanu
Buna ziua,
Am intampinat urmatoarea problema: mi s-a eliberat un buletin cu CNP-ul gresit, e gresita cifra de la luna nasterii. Aceasta greseala a fost comisa ... (vezi toată discuția)