avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Se considera furt intelectual publicarea fotografiilor ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Se considera furt intelectual publicarea fotografiilor mele pe Internet?

Daca cineva imi fura fotografiile mele si le publica sub numele lui pe internet se considera furt intelectual? Care sunt sanctiuniile pentru aceasta infractiune?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 21:35, 2 Iulie 2013
Teoretic, ar fi vorba de piraterie, practic nu cred ca se vor deranja politistii pentru atata lucru. Deoarece ii cunoasteti numele, il puteti da in judecata in drept civil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de autor ºi proprietatea intelectualã anny0b anny0b Doresc sa stiu daca pot da in judecata sau daca pot face ceva in cazul in care o persoana mi-a furat anumite opere, creatie proprie si pretinde ca sunt ale ... (vezi toată discuția)
Afișarea pozei hoțului pe geamul magazinului veronicapetrescu veronicapetrescu Daca o persoana sustrage un produs dintr-un magazin,iar seful magazinului doreste sa-i posteze pe geamul magazinului poza si numele faptuitorului,patronul ... (vezi toată discuția)
Pirateria pe internet, programe fara licenta Pink_Martini Pink_Martini Am auzit acum la stiri la radio ca se fac controale pentru cei care detin/folosesc programe fara licente. Cum se fac aceste controale? cica sint unii care ... (vezi toată discuția)