avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... evaziune fiscala??
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

evaziune fiscala??

Buna ziua,
Acum 7 ani am cumparat pe baza de procura un teren pentru care am platit o suma destul de mare deoarece credeam ca zona va fii in dezvoltare.Persoana de la care am cumparat nu avea actele facute,nu avea cadastre,era mult de umblat pt.acte.Eu i-am dat banutii -toti ceruti, iar el i-a facut procura unui angajat si prieten de-al meu,urmand ca actele finale sa le semnam in momentul terminarii cadastrelor.Mentionez faptul ca persoana avea acele terenuri mostenite ,el fiind singurul mostenitor.Acum in 2013 ,rude de ale persoanei de la care am cumparat mi-au facut plangere ca ei nu au primit suma declarata in acte ci mai putin,,,,,mentionez deasemenea ca persoana de la care am cumparat nu imi face nici o plangere ci rudele ei.
Daca puteti sa-mi dati un sfat cum sa rezolv??
Deoarece ei m-au reclamat pt.evaziune fiscala iare pe prietenul meu l-au reclamat
pentru inselaciune.....
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: auraneg , utilizator 20:16, 5 Iulie 2013

Buna ziua,
Acum 7 ani am cumparat pe baza de procura un teren pentru care am platit o suma destul de mare deoarece credeam ca zona va fii in dezvoltare.Persoana de la care am cumparat nu avea actele facute,nu avea cadastre,era mult de umblat pt.acte.Eu i-am dat banutii -toti ceruti, iar el i-a facut procura unui angajat si prieten de-al meu,urmand ca actele finale sa le semnam in momentul terminarii cadastrelor.Mentionez faptul ca persoana avea acele terenuri mostenite ,el fiind singurul mostenitor.Acum in 2013 ,rude de ale persoanei de la care am cumparat mi-au facut plangere ca ei nu au primit suma declarata in acte ci mai putin,,,,,mentionez deasemenea ca persoana de la care am cumparat nu imi face nici o plangere ci rudele ei.
Daca puteti sa-mi dati un sfat cum sa rezolv??
Deoarece ei m-au reclamat pt.evaziune fiscala iare pe prietenul meu l-au reclamat
pentru inselaciune.....
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala auraneg auraneg buna seara, in 2006 eram anjajatul unei societati comerciale(angajat de baza-om de incredere),administratorul societatii impreuna cu rudele apropiate aveau ... (vezi toată discuția)
Lnselaciune neculaighionea neculaighionea Daca mostenitorii proprietarului unui bun propriu vandut prin mandatar in timpul vietii(intabulat actele)pot face plangere penala pentru inselaciune? Spun ca ... (vezi toată discuția)
Recuperarea prejudiciului inlatura raspunderea penala si cazierul judiciar? iolanda15 iolanda15 Buna ziua! Supun atentiei d-voastra cazul urmator: Am vandut pe site-ul de anunturi OLX un articol pentru copii - incaltaminte, pentru o suma f. mica. ... (vezi toată discuția)