avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Desfiintare post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desfiintare post

cat timp nu mai ai voie sa angajezi pe un post desfiintat?
Cel mai recent răspuns: mopy , utilizator 11:19, 3 Iulie 2013
intrebarea cu fostul angajat era daca il angajez pe postul pe care tocmai l-am dat afara pe celalalt. dar am stat si m-am gandit ca si asta poate fi interpretata, si am ajuns la concluzia ca solutia cea mai buna este cea la care m-am gandit si eu intre timp si mi-ati si propus-o si dumneavoastra. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua ,dacă postul sa desființat și au fost date toate ... patrichenicuta patrichenicuta Bună ziua ,dacă postul sa desființat și au fost date toate persoanele în șomaj se mai pot face angajări???chiar pe perioada determinata?mulțumesc (vezi toată discuția)
Urgent!!!angajarea pe un post care s-a desfintat(art 65(1))cod muncii tudorache_anca2000 tudorache_anca2000 S-a concediat un sofer cu art 65 alin 1 Codul Muncii!la 2 zile dupa concediere, conducerea societatii vrea sa angajeze alt sofer!!!!e voie sa faca asa ceva?la ... (vezi toată discuția)
Angajati rechemati la munca Diana_B Diana_B Buna ziua, Ce obligatie are angajatorul fata de angajatii ale caror posturi au fost desfiintate datorita desfiintarii punctului de lucru in situatia in care ... (vezi toată discuția)