avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Condamnare cu suspendare. Ce se întâmplã dacã nu ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Condamnare cu suspendare. Ce se întâmplã dacã nu se achitã prejudiciul?

Buna ziua .prietenul meu a avt un proces cu un individ......si s-a decis sai plateasca iar decizia a fst k prietenul meu a primit 4 luni cu suspendare si sai plateasca 2.500 euro ..ce se inampla daca el nu i plateste aceasta suma ..tin sa precizez k iubitul meu a fst in legitima aparare dar avocatul lui la pus sa recunoasca ca el e vinovat desi nu el a inceput/ as dori un raspuns va rog frumos
În caz de neplată cu rea credinţă, adică prietenul dvs. are aceşti bani şi refuză să plătească, îi poate fi revocat beneficiul suspendării executării pedepsei şi încarcerarea acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Injurii si amenintari adrianionica adrianionica fostul meu prietenul meu a fost condamnat cu suspendare 3 cu 5 ani pentru talharie.acum ma tot ameninta cu bataia si vorbe urate.daca eu ma duc sa depun ... (vezi toată discuția)
Speta - nerespectarea hotararii judecatoresti? Borza Borza Un creditor are de recuperat in urma unei sentinte penale, in urma careia a fost si condamnat cu suspendare, suma de 8000 de euro. Aceasta a fost investita cu ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli judiciare - modalitati de plata mario999 mario999 Buna ziua ma numesc Mario am 17 ani si de curand am fost eliberat sub supraveghere mai precis am primit 2 ani cu incercare si 1 an cu executare.Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)