avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Efecte ale circumstantelor atenuante
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Efecte ale circumstantelor atenuante

Buna ziua, in prezent sunt judecat pt ucidere din culpa si parasirea locului accidentului. M-am inscris anul trecut la facultate, iar la specializarea aleasa am intrat primul pe lista pe un loc bugetat de stat. Din cauza problemelor din familie si a informarii gresite in legatura cu specializarea imi este greu sa fac fata la aceasta facultate si as dori sa renunt si sa ma inscriu in anul I la facultatea de drept. Din discutiile cu avocatul meu am inteles ca faptul ca sunt student e o circumstanta atenunanta pt situatia mea si ca daca as incepe o alta facultate mi-as ingreuna situatia, asa ca mai bine sa raman la asta. A face 2 facultati in paralel imi este imposibil financiar si si din prisma problemelor familiale. Tot avocatul mi-a spus ca m-ar ajuta sa duc rezultate bune de la facultatea la care sunt acum, lucru din nou imposibil.

Orice sfat este binevenit si va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Francisc Gerber , Avocat 21:27, 2 Iulie 2013
Cred ca ar fi bine sa va ascultati avocatul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu victima electrosystem electrosystem Un prieten angajat sofer la o firma de distributie medicamente a accidentat mortal (in timpul programului) o batrana pe o trecere de pietoni semnalizata ... (vezi toată discuția)
Pot sa o dau afara? bazol bazol Daca fica mea umbla la facultate am dreptul sa o dau afara din casa? Daca ne ameninta ca ne omoara ca ne da foc la casa etc. pot sa ma duc la politie sau chiar ... (vezi toată discuția)
Pot pierde dreptul la pensia de intretinere de la parinti daca imi schimb facultatea? anonim1111111 anonim1111111 Buna ziua Sunt student la zi care beneficiaza de pensie de intretinere de la unul din parinti. As dori sa imi spuneti daca [u][b]pot pierde dreptul ... (vezi toată discuția)