avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Solutionare NUP redeschidere dosar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Solutionare NUP redeschidere dosar

Buna ziua.
Am o intrebare,un dosar solutionat cu NUP,sin motive conncrete,si foarte bine intemeiata solutia,se poate redeschide cand bunul pentru care a fost deschis dosarul e gasit?

Am depus o plangere,care sa solutionat cu NUP,deaorece nu puteama duce acte doveditoare asupra bunului,care sa teste ca e al meu.
Este vorba de o inselaciune.Am trimis un scooter unicat in tara,cuiva,si urma s aimi trimita banii.nu ia mai trimis.

Am descoperit scooterul,dar solutia este adat deja,si nu am acte,decat martori ca a fost al meu.

Se mai poate face ceva?Daca merg la politie si spun ca am vazut scootru,se poate recupera?stiu la cine e,in alt oras.va multumesc.

mentionez ca nu mai sunt in termen,si nu am atacat solutia.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:08, 4 Iulie 2013
Daca a decazut termenul,eventual promovati o noua plangere la care anexati toate documentele justificative,eventual alte mijloace de proba necesare cercetarii si solutionarii cauzei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redeschidere dosar penal Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Andrei-Ionuț COCÎRLĂU BUna seara ! Se poate redeschide un dosar penal solutionat prin NUP deoarece fapta nu se regaseste in Codul penal . Am depus contestatie la procurorul ... (vezi toată discuția)
Se mai poate redeschide un dosar dupa ce s-a dat nup cosminghe cosminghe Buna ziua, Am fost cercetat inca din 2009 noua pana acum cateva saptamani pentru evaziune fiscala, acum de curand am primit o ... (vezi toată discuția)
Plangere pnala nelush2103 nelush2103 In cazul unui NUP, in urma unei Plangeri Penale, daca se descopera dovezi suplimentare pentru inceperea cercetarii penale, se poate redeschide acelasi dosar ... (vezi toată discuția)