avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara dupa casatoria studentului?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara dupa casatoria studentului?

buna seara! as dori sa stiu care sunt prevederile legale referitoare la obligatia parintelui de a plati pensie alimentara unui copil care n a finalizat studiile din cauza restantelor si amana sustinerea licentei dar intre timp s a casatorit civil.varsta sa este de 22 de ani-stiu ca pana la 26 de ani poate primi pensie chiar daca repeta anii de studiu,dar casatoria sa schimba cu ceva obligatiile parintelui sau acesta preia si responsabilitatea familiei nou formate??=D>
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:53, 3 Iulie 2013
Sotii isi datoreaza intretinere inaintea altor obligatii.
Va puteti adresa instantei sa cereri sistarea pensiei, intrucat adultul nu mai frecventeaza cursurile unei scoli, s-a si casatorit, nu mai e in stare de nevoie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face? elena l elena l ce pot face ca sa primesc pensie alimentara desi am implinit 18 ani?trebuie spus ca pana acum nu am primit pensie alimentara.............???? (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere student- finalizare studii ContSters359971 ContSters359971 Buna ziua. As avea o intrebare legata de pensia alimentara: daca termin anul acesta facultatea pana cand mai exact trebuie sa primesc pensie? pana in ziua cand ... (vezi toată discuția)
Sunt divortata am 2 copii in custodie.cel mare a implinit 18 ... Emes Emes Sunt divortata am 2 copii in custodie.cel mare a implinit 18 ani .A intrat la facultate.E drept ca tatal lui sa nu mai plateasca pensie alimentara?Dupã ... (vezi toată discuția)