avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract asigurare sociala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract asigurare sociala

Dupa un an de contributii la contractul de asigurare sociala poti beneficia de ajutorul de somaj?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: bisy83 , utilizator 08:51, 12 Martie 2009
Daca aveti contract de asigurare pentru somaj . NU ati precizat cu cine ati incheiat contractul cu AJOFM sau cu Casa de pensii?
daca ati contribuit cu procentul de X % somaj timp de 12 luni, veti putea beneficia de ajutor de somaj
Am contract cu cei de la casa de pensii.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot beneficia de indemnizatie pentru ccc? vioado vioado sunt in somaj, pe data de 24 aprilie 2011 termin somajul si as dori sa raman insarcinata, pentru a putea beneficia de indemnizatia de crestere copil (cei 2 ... (vezi toată discuția)
Cum se poate proceda? giovana giovana acum 2 luni miam dat dimisia de la ultimul loc de munca. si as vrea sa platesc in continoare la directia muncii ca sa-mi mearga vechimea, cum as putea proceda. (vezi toată discuția)
Somaj marinela_breban marinela_breban buna seara am o nelamurire.Timp de 1 an si 6 luni ani lucrat intr-un magazin pana in data de 10 sept 2015. In data de 14 septembrie am obtinut un post de ... (vezi toată discuția)