avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este sau nu nevoie de foaie de calcul de la un expert ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este sau nu nevoie de foaie de calcul de la un expert contabil?

Sotia mea a fost in litigiu de munca cu UAT unde este angajata,nu i sa platit salariul cuvenit,a deschis actiune judecatoreasca ,a castigat si obtiunut o hotatare judecatoreasca ,a devenit definitiva si irevocabila,a depus-o cu o notificare de plata,au trecut cele 15 zile si dupa aproape o luna de la depunere cand a intrebat i s-a raspuns ca trebuie sa aduca o foaie de calcul a drepturilor restante de la un expert contabil.Este sau nu nevoie de foaie de calcul de la un expert contabil?
Mentionez ca hotararea suna cam asa la final,,Obliga pârâta sa calculeze salariul reclamantei începând cu data..................''
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:40, 3 Iulie 2013
Nue ste nevoie de asa ceva. Calculul il poate face si contabilul societatii.
Si daca refuza.......executorul judecatoresc este urmatorul pas?
Mergeti la un executor judecatoresc si solicitati punerea in executare a acelei hotarari judecatoresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent.....! dana131 dana131 Va rog un ajutor din partea dumv, pentru a -mi recupera salariile castigate in instanta ce trebuie sa fac mai departe ?ce acte imi trebuiesc la executor ... (vezi toată discuția)
Instituția noastră a primit în ziua de 28.01.2021 de la un ... oanaportar oanaportar Instituția noastră a primit în ziua de 28.01.2021 de la un angajat o Cerere - pentru punere în executare a unei hotărâri judecătorești ( litigiu de ... (vezi toată discuția)
Proces castigat - care sunt etapele urmatoare? elfulina elfulina Buna ziua, am castigat un proces pe dreptul muncii, unde instanta a decis ca fostul angajator sa imi plateasca salariile \"majorate, indexate şi ... (vezi toată discuția)