avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara_copil student la medicina
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara_copil student la medicina

Buna ziua,

as dori, daca se poate, un model de actiune in vederea prelungirii pensiei de intretinere pana la varsta de 26 de ani, in cazul unui copil major ce-si desfasoara studiile la Facultatea de medicina. Mentionez faptul ca detine o decizie valabila pana la varsta de 24 de ani, care a expirat, in acest moment, nemaiprimind pensia respectiva. Multumesc anticipat.
Cum adica pana la 24 de ani? Zice 24 exact?

Cererea anterioara nu o are?
Subsemnatul solicit pensie, arat ca sunt student, nu am venituri. In drept prevederile ref la intretinerea persoanelor din codul civil.
Dovada de la facultate, cererea (in 2 ex toate), datwele celui de la care cere pensie si date despre veniturile lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere copil elena13 elena13 Buna ziua.Sunt divortata si copilul meu implineste luna asta 18 ani.Deja pensia de intretinere a venit redusa in aceasta luna.Baiatul este in clasa a xii.Ce ... (vezi toată discuția)
Mai pot primi pensia alimentara ? tictac2 tictac2 Buna ziua. Asa cum am scris in subiect am o intrebare in legatura cu pensia alimentara. Momentan sunt student in anul I si as vrea sa stiu daca pe perioada ... (vezi toată discuția)
Buna seara , daca am un copil , major si este student la o universitate ... mventuria mventuria buna seara , daca am un copil , major si este student la o universitate din Anglia iar pe perioada vacantei lucreaza 2 ore la o societate cu ... (vezi toată discuția)