avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... trebuie sa revina la munca din ccc, dar nu mai dau de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

trebuie sa revina la munca din ccc, dar nu mai dau de ea

Buna ziua,

Imi puteti spune care sunt pasii legali ce trebuie urmati in situatia in care o angajata trebuie sa revina la munca, din concediu crestere copil, dar nu mai dau de ea ... nu raspunde nici la telefon, nici la e-mail.

Multumesc frumos,
O zi buna!
Ultima modificare: Miercuri, 3 Iulie 2013
tatu2001ro, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:51, 3 Iulie 2013
1. la data cand se termina CCC, angajatorul va emite decizia de constatare a incetarii suspendarii c.i.m.. Decizia se va comunica salariatei in cauza.

2. daca salariata nu se prezinta la munca, atunci va fi pontata absent nemotivat , urmand ca angajatorul sa angajeze raspunderea disciplinara a persoanei respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariata care cu 06.11.2012 trebuia sa revina din cic alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna seara, Am urmatoarea situatie: o salariata trebuia sa revina cu astazi 06.11.2012 din crestere copil si sa-si inceapa activitatea in cadrul ... (vezi toată discuția)
Revenirea din concediu pentru crestere copil Anna-Nektaria Anna-Nektaria am o salariata care ar fi trebuit sa revina din concedu pentru crestere copil la data de 22.04. 2013. Nu a revenit. Ce obligatii mai are firma fata de ea? (vezi toată discuția)
Intoarcerea din cic/ demisie florentina1212 florentina1212 Buna ziua. In cateva zile copilul meu face 2 ani deci se termina perioada de CIC. Mi-am gasit un alt job deci nu mai ma intorc la cei la care am lucrat ... (vezi toată discuția)