avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Executor judecatoresc angajat de ambele parti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Executor judecatoresc angajat de ambele parti

Am angajat un executor judecatoresc pentru a mi recupera banii si drepturile castigate in proces si la cateva zile am aflat ca si cel cu care m am judecat a platit acelasi executor .Intrebarea mea este daca acest executor a incalcat etica profesionala lprimind bani din ambele parti?
ati castigat amandoi procesul? sau doar cate ceva fiecare?
parerea mea e ca nu poate fi recuzat...executorii executand dispozitivul unei hotarari, dispozitiv obtinut de parte pe diligenta avocatului dvs
am castigat sa spunem cate cevaamandoi el doar foarte putin si executorul stia si ne a sfatuit cum sa facem ne a luat banii ca ulterior sa invete si partea adversa cum sa faca ...mie mi se pare ceva ce suna a lipsa de respect fata de clienti...ca un proces cu aceelasi avocat pentru ambele parti
Stimat forumist,

Nici mie nu îmi inspiră încredere această situație. Dar executarea se poate face de bună-voie. Ce vă împiedică să o faceți, ambele părți?

Cu stimă.
sanzianaana a scris:

am castigat sa spunem cate cevaamandoi el doar foarte putin si executorul stia si ne a sfatuit cum sa facem ne a luat banii ca ulterior sa invete si partea adversa cum sa faca ...mie mi se pare ceva ce suna a lipsa de respect fata de clienti...ca un proces cu aceelasi avocat pentru ambele parti

Partea adversa despre care vorbiti d-voastra nu este chiar "partea adversa" , nu-i asa? Daca era cel care a pierdut procesul nu vad ce ar putea executa silit. Banuiesc ca fie este e un coreclamant cu care nu va intelegeti fie este un creditor dintr-un alt dosar cu care nu va aveti prea bine. In ambele cazuri executorul judecatoresc nu are nicio interdictie de a se angaja pentru amandoi. Ceea ce am scris sunt doar speculatii pentru ca nu avem cum sa va raspundem daca nu stim exact despre ce este vorba. Detaliati si mai detaliem si noi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat incompatibil leusan leusan Are dreptul un avocat sa pledeze la instanta unde sotul sau este judecator chiar daca sotul nu face parte din completul de judecata? (vezi toată discuția)
Ramanerea definitiva a hotararii pronuntate in fond aura2014 aura2014 daca am avut proces pe data de 17.02. 2014 si am castigat iar acasa mi-a venit hotararea acum o saptamana si scrie pe ea cu drept de apel in 30 de zile cum ... (vezi toată discuția)
Valabilitate expertiza pt. executor andreyszekely andreyszekely buna ziua. am castigat un proces pe lititgii de munca. trebuie sa primesc sume de bani. intrebarea este: are termen de valabilitate expertiza facuta de ... (vezi toată discuția)