avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Valabilitate expertiza pt. executor
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Valabilitate expertiza pt. executor

buna ziua. am castigat un proces pe lititgii de munca. trebuie sa primesc sume de bani.

intrebarea este: are termen de valabilitate expertiza facuta de expertul contabil care trebuie sa i-o dau executorului judecatoresc pentru recuperarea banilor?

multumesc
Cel mai recent răspuns: cassy , utilizator 11:17, 9 Iulie 2015
primiti suma de bani care este trecuta in dispozitivul hotararii, aceea e importanta. Plus cheltuielilede executare. nu vad la ce i-ar folosi executorului judecatoresc expertiza din dosar cand in dispozitivul hotararii instanta a spus la ce suma obliga partea adversa sa va plateasca.
cu stima, cassy

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executor judecatoresc angajat de ambele parti sanzianaana sanzianaana Am angajat un executor judecatoresc pentru a mi recupera banii si drepturile castigate in proces si la cateva zile am aflat ca si cel cu care m am judecat a ... (vezi toată discuția)
Hotarare de reintegrare si plata drepturi salariale nepusa in executare andreisl andreisl Va rog sa ma ajutati intr-o problema, pe care nu stiu cum sa o rezolv. Am castigat litigiul de munca dintre mine si angajatorul meu, hotararea a fost ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie facut pentru punerea in executare a sentintei? suciu_diana suciu_diana Buna ziua, am intrat pe forumul de Dreptul Muncii, deoarece pe cel de executare nu mi s-a dat un raspuns pana acum. Va rog ajutati-ma cu un raspuns ... (vezi toată discuția)