avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Actiune in anulare - netimbrata !
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Actiune in anulare - netimbrata !

Daca o actiune in anulare a fost anulata ca netimbrata iar cf. modificarilor actiunea in anulare este singura cale de atac in procedura somatiei de plata , eu creditor pot investi ordonanta prin care s-a dispus somatia de plata cu formula executorie? Este irevocabila hotararea prin care s-a anulat ca netimbrata actiunea in anulare ?
Cel mai recent răspuns: Florentina Paven , Avocat 18:06, 11 Martie 2009
Puteti sa procedati la investirea hotaririi prin care s-a admis somatia de plata, atita vreme cit cererea in anulare s-a respins. Nu mai exista o alta cale de ataca. Odata investita o puteti pune in executare silita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in anulare pneuros pneuros Am facut o somatie de plata care s-a admis , pe urma debitorul a formulat actiune in anulare care sa respins. Intrebarea este : dupa cum inteleg og 5/2001 ... (vezi toată discuția)
O.g 5/2001 dragnea.georgeta dragnea.georgeta A fost [b]anulata[/b] o cerere de emitere a somatiei de plata [b]ca netimbrata[/b]. Calea de atac indicata in sentinta este recursul. Se formuleaza recurs ... (vezi toată discuția)
Recurs prin incheiere wap54 wap54 Explicati-mi ce inseamna recurs prin inchiere, dupa fondul castigat, a urmat recurs, facut nu de noi ci de partea pe caream reclamat-o, recursul a fost ... (vezi toată discuția)