avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de maternitate

Buna seara . Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu un lucru . In momentul de fata sunt somera . Daca un angajator intentioneaza sa ma angajeze din somaj si va beneficia de anumite bonusuri din partea statului ca ma angajeaza din somaj , dupa ce eu voi naste si voi beneficia de indemnizatia de maternitate , aceste beneficii primite din partea statului de catre firma angajatoare vor avea vreun efect negativ in vreun fel asupra indemnizatiei pe care trebuie sa o primesc ?. Va multumesc foarte mult
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 20:01, 3 Iulie 2013
Nu vor avea nici un efect.
In cazul in care CIM inceteaza din culpa angajatorului, atunci va trebui sa restituie sumele incasate de la AJOFM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de somaj (absolvent invatamant superior) alexa_axy alexa_axy Buna ziua, Doresc sa stiu daca o persoana depune dosarul pentru primirea indemnizatiei de somaj (proaspat absolent de invatamant care nu a fost incadrat in ... (vezi toată discuția)
Facilitati pentru somerii care se angajeaza bvr bvr Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, care sunt facilitatile de care beneficiaza somerii care isi gasesc un loc de munca in perioada in care sunt in somaj. ... (vezi toată discuția)
Revenirea din somaj in campul muncii bnico bnico Buna seara. Am si eu o intrebare. Am inteles de la cineva ca daca revii in campul muncii din somaj, primesti ceva plati de la stat. Stie cineva ceva despre ... (vezi toată discuția)