avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vreau sa deschid un bar... ce acte am nevoie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vreau sa deschid un bar... ce acte am nevoie

as dori sa deschid un bar.
trebuie sa-mi deschid un srl. sau as putea sa il deschid si cu un pf ii sau sub alte forme si care ar fi cea mai avantajoasa.
precizez k o sa am nevoie si de o angajata
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:32, 3 Iulie 2013
Aveţi nevoie de acte de caritate. De multe acte de caritate: una mică pentru inspectorul de la fisc, un ţoi pentru poliţistul de proximitate, cîte-o cinzeacă pentru cei de la inspecţia primăriei...

:thumbup:
Conditionat de spatiul unde intentionati sa deschideti "afacerea",daca acesta este intr-un imobil de locuit in comun va este obligatoriu necesar acordul asociatiei de proprietari si a proprietarilor invecinati cu spatiul in cauza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caini care ataca Dana Marin Dana Marin Va rog sa-mi spuneti ce legi exista sice legi pot face apel pentru situatia in care nu mai pot iesi pe proprietatea mea din cauza stapinilor de caini de talie ... (vezi toată discuția)
Business nou agemanar agemanar Buna Seara, Locuiesc in straintate si doresc sa imi deschid propria mea cafenea insa nu stiu exact de ce aprobari am nevoie, catre cine sa ma indrept si de ... (vezi toată discuția)
Schimbare card de identitate aquarius102 aquarius102 Buna seara, Am urmatoarea problema: buletinul meu expira in cateva zile, iar locuinta in care am domiciliul este a parintilor mei, sau, mai exact, era a ... (vezi toată discuția)