Buna ziua , va rog sa ma ajutati cu o problema ?am cumparat anul trecut un apartament pe care l-am achitat ulterior adica la finalizare Totul parea sa fie ok ,dar in timp am aflat ca in loc de canalizare m-am trezit cu un bazin in curtea blocului unde se stringeau rezidurile eliminate de aprtamente ,iar cu curentul electric nu sa putut incheia contract cu electrica deoarece nu exista un transformator in zona care sa faca fata cererii. desi in antecontract si in contratractul de vinzare cumparare era scris ca vinzatorul se obliga sa racordeze apartamentul la furnizorul de energie electrica si la apa canal pe cheltuiala acestuia.am tot asteptat si am facut plangere la aut.in const. la mediu si nu l-am putut obliga sa rezolve problemele ,pe care avand in vedere zona este foarte greu sa le faca.acum vreau sa stiu cum as putea sa-mi recuperez bani inapoi pe apartament si ce sanse as avea sau care sunt demersurile.multumesc
Actionati-l in judecata. Contractul este legea partilor si trebuie respectat.
Consultati un avocat pt. ca este dificil sa va dam sfaturi fara a studia documentele contractuale.