Pe scurt, o doamna a fost pacalita sa semneze niste acte pe motivul ca semneaza actele de la locuinta surorii ei,ca nu are nici o pretentie financiara. Dar ea in realitate a semnat un contract de intretinere,adica sa i se cumpere medicamente, mancare,plateasca taxe,consum.etc. Ea este o persoana in varsta ,nu stie sa citeasca si sa scrie( a trait intr-o perioada in care era important sa lucrezi pamanturile) . Notarul nu a citit ceea ce semneaza doamna respectiva iar aceasta a semnat de buna credinta. Nu ne putem indrepta spre notar, pentru ca persoana imputernicita a scoso de la orice raspundere pe doamna notar,adica in cazul oricarui litigiu,ea nu va raspunde. Bun , ceea ce ne intereseaza este anularea acelui act. Tin sa precizez ca ei nu isi onoreaza in nici un fel contractul. Si doamna care a fost inselata nu doreste nicidecum sa lase locuinta acelei femei. Avem acte prin care ea isi plateste singura darile la stat,isi cumpara medicamente, este foarte bolnava, are si cativa martori care sustin ca nimeni nu o ajuta. Si inca ceva, cum poate da doamna o declaratie, daca nu stie sa scrie si sa citeasca.?
Am inteles, dar doreste sa depuna dosarul la instanta si vroiam sa stiu etapele . Sa depunem actele necesare la dosar. Rugamintea mea era aceea de a afla unde poate da o declaratie doamna, ea fiind o persoana care nu a frecventat cursurile scolare.
Anulare contract v-z
LUCY04
Buna ziua. Acum 3 ani de zile am cumparat de la bunicul meu un teren cu suma de 15000 euro. Acum tatal meu m-a dat in judecata pentru a anula acel contract pe ... (vezi toată discuția)