avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radiere firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radiere firma

am o firma care a carei functionare este suspendata de 3 ani,intrebarea mea este cum pot sa fac sa renunt la aceasta/?(radiere?lichidare?desfiintare?)cum sa fac?si care sunt pasii ce trebuie sa-i urmez?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: studnet , utilizator 00:08, 12 Iulie 2013
Trebuie mai intai sa solicitati dizolvarea firmei ( conform art. 227 alin. 1 din Legea 31/1990 ; aici alegeti dumneavoastra modalitatea in functie de tipul societatii comerciale) apoi sa solicitati radierea.
Aici gasiti informatii utile pentru procedura de dizolvare a unei firma: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare de drept Lavinia Marian Lavinia Marian Buna ziua, as vrea sa adresez o rugaminte, in primul rand lichidatorilor. va rog sa imi spuneti care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmeze un lichidator ... (vezi toată discuția)
Cum pot scapa de firma alexaama alexaama Am o societate comerciala cu raspundere limitate, in care sunt singurul asociat. Pe firma am cumparat o masina. In prezent firma este suspendata. Nu doresc sa ... (vezi toată discuția)
Dizolvare-lichidare firma riodan riodan buna! am un s.r.l . a carui perioada de suspendare exipra la finele acestei luni....as dori sa dizolv firma ,care sunt pasii care trebuiesc urmati si cam care ... (vezi toată discuția)