madelfa a scris:
... Mentionez ca scara pe care locuiesc eu nu are nicio datorie fata de administratie si ne-am fi dorit sa ne separam din toate punctele de vedere de restul asociatiei, sperand astfel sa se reia furnizarea serviciilor. Adminstratorul sustine ca nu se poate face aceasta separatie pana ce datoriile totale ale blocului nu vor ajunge la zero...si ca practic nu putem decat sa stam cu mainile incrucisate si sa asteptam ca datornicii sa achite restantele, ceea ce mi se pare inacceptabil, avand in vedere faptul ca acestia nu pot face acest lucru....
Aceeasi situatie cu o scara care vrea sa se desprinda din asociatia veche, avem si noi. Eu nu am fost de acord cu protocolul ce urma sa fie semnat intre asociatia veche, cea noua, primarie si furnizori, motivandu-mi refuzul pe faptul ca vechiul adm a sustras o suma importanta de bani din fondurile incasate, neachitand furnizorul de apa, iar atata timp cat asociatia veche inregistreaza datorii la furnizor pe care asociatia noua nu vrea sa le suporte in solitar cu ceilalti, am decis in CE sa nu aprobam separarea.
La urma urmei ( in cazul meu ) toti locatarii suntem vinovati ca nu am intrebat ani de zile ce se face cu banul nostru si acum cand a fost descoperita frauda administratorului cei care sunt la zi ( la zi in listele de plata, dar la furnizorul de apa sunt restantieri din 2010 iulie) ce fac? vor sa paraseasca asociatia? nu suntem de acord! In cazul nostru, somatia de plata emisa de Judecatorie cine o plateste? doar cele 3 scari? ptr ca vinovati si restantieri in acelasi timp catre furnizor suntem toate cele 4 scari. Drept urmare, scara ce vrea sa se desprinda nu poate face acest lucru pana nu accepta plata in solitar cu celelalte 3 scari somatia de plata emisa.
Poate ca la Ploiesti veti gasii alte solutii.
La noi furnizorul de apa vrea sa semnam conventii de facturare individuala a consumului...mai aveti astfel de solicitari ale furnizorului de apa?