avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Anexa la contractul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Anexa la contractul de munca

Buna ziua. Astazi (4.7.2013) am fost avansat la locul de munca de la tehnician la inginer, si pot sa zic ca am semnat ca si primarul, am citit fugitiv, m-am grabit, probabil ca eram si putin emotionat si nu am luat in considerare salarul. Dupa ce am plecat de la departamentul de resurse umane si am inceput sa fac socotelile mi-am dat seama ca nu sunt deloc multumit de cresterea salariala si as vrea sa gasesc o cale prin care chiar daca am semnat, sa pot refuza oferta pe care ei mi-au facut-o in ideea ca totul se poate renegocia. Un aspect care mi-a sarit in ochi este faptul ca titlul documentului pe care mi l-au inmanat este: "Act Aditional nr. 10/19.07.2013" , iar noi suntem abia in data de 4.7.2013, nicidecum in data de 19.7.2013 cum este scris pe document. Credeti ca acest lucru poate fi o greseala prin care ei vor fi obligati sa imi refaca actul aditional si eu sa refuz sa il semnez?
Ultima modificare: Joi, 4 Iulie 2013
mariuss_suciu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:07, 4 Iulie 2013
Da, poate fi considerata o greseala care necesita rectificarea acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare incadrare in cartea de munca 76maa 76maa Buna ziua, am nevoie de ajutor in ceea ce priveste incadrarea in cartea de munca. La ora actuala lucrez intr-o companie multinationala incadrata inginer. ... (vezi toată discuția)
Restructurarea postului angajatul_roman angajatul_roman Buna ziua, Ma adresez pe aceasta cala catre dumneavoastra deoarece nu mai am la cine sa apelez. Sunt angajat al unei companii multinationale, in domeniul ... (vezi toată discuția)
Caz penal modificare functie itm fara acordul ambelor parti CristinaoBv CristinaoBv Buna ziua, Acum aproximativ 3 luni de zile am instiintat firma la care lucrez ca sunt insarcinata si am depus o dovada in acest sens. Imediat dupa asta, am ... (vezi toată discuția)