avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 271 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Masina de spalat noua defecta
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Masina de spalat noua defecta

Vreau sa stiu daca imi pot cere inapoi suma platita pe o masina de spalat rufe, care nu are nici 24 de ore de la cumparare si nu este functionabila>X-(
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:25, 4 Iulie 2013
DA. Daca aveti factura si certificat de garantie puteti solicita SI inlocuirea cu una de acelasi tip ( marca ) si valoare ! DACA REFUZA =O.P.C-ul
De regula ,comerciantii,in astfel de situatii desfasoara demersuri pentru constatare defect-
care poate genera culpa producatorului sau transportatorului produsului
Conditionat de concluziile service-ului poate dispune inlocuirea produsului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii garantie autovehicul Andrei384 Andrei384 Buna seara! Va supun atentiei o problema legata conditiile de garantie la o masina noua (8000 km parcursi). Nu are rost sa intru in detalii tehnice ... (vezi toată discuția)
Inlocuire telefon in perioada de garantie. uqadwe uqadwe O sa incerc sa fiu foarte pe scurt. Anul trecut am cumparat de la X telefonul marca A tipul B. Produsul s-a defectat dupa un an, l-am trimis de doua ori in ... (vezi toată discuția)
Explozie hublou masina de spalat werto werto Imi vedeam linistit de treburile mele prin casa cand aud un zgomot foarte puternic (ca si cum ar trece un bolovan cu viteza printr-un geam). Ma uit in baie si ... (vezi toată discuția)