avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract cu timp partial pentru un pensionar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract cu timp partial pentru un pensionar

va rog spuneti-mi cum pot sa-i fac tatalui meu contract partial de munca ?
El este pensionar si as vrea sa ma ajute din cand in cand pe mine la magazin.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:12, 10 Iulie 2013
Ce este acela un contract de mandat?
C.civ., art. 2009 - Noţiune
Mandatul este contractul prin care o parte, numită mandatar, se obligă să încheie unul sau mai multe acte juridice pe seama celeilalte părţi, numită mandant.

Despre Contractul de mandat in Noul Cod Civil cititi aici mai multe:
www.avocatnet.ro/content/art...
Eu detin i.i.
mai precis un magazin de care ma ocup singur, iar in cocediu as dori sa se ocupe tatal meu de magazin, de aceea as dori sa stiu daca exista vreun contract sau pot sa_i fac procura la notar pe 2 saptamani
Asa cum v-am sus anterior : ii puteti face c.i.m. sau un contract de mandat - sa va reprezinte interesele pe durata cat lipsiti dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa fac sa am cartea de munca pe firma mea? Elena_Aurelia Elena_Aurelia ce trebuie sa fac sa bag cartea de munca pe firma mea,si cat platesc la stat pt un salariu minim pe economie?va multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Procedura angajare salariati_pt. angajatori claudia_d claudia_d Buna ziua, Am rugamintea sa-mi detalieze cineva avizat procedura de angajare a salariatilor dupa NOUL Cod al Muncii, pasii de urmat de catre un ... (vezi toată discuția)
Administrare srl(d) bancuadrian bancuadrian Salutare tuturor, Sunt in ultima faza de infiintare a unui SRL-D si ma lovesc de o intrebare esentiala, la care nu am gasit raspuns : Ce presupune ... (vezi toată discuția)