avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Angajare la patron
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Angajare la patron

Sunt o persoana de 50 ani,de 2 ani de zile imi caut loc de munca.Am reusit sa-mi gasesc la o firma privata care are nevoie de 3 angajati,insa mi se pare ciudat faptul ca mi se cere de catre angajator sa aduc de la finante o adeverinta din care rezulta ca nu am venit.Am cerut explicatii patronuluide ce mi se cere aceasta adeverinta de venit de la finante,acesta mi-a spus sa nu intreb spunindu-mi ca asa se cere -eu devenind suspicioasa-si pun intrebarea ; in spatele acestei adeverinte ce s-ar putea ascunde .Datorita acesteicereri de explicatii patronul a renuntat la angajarea meaA
Cel mai recent răspuns: Sorin Susca , Consilier juridic 21:27, 11 Martie 2009
Pentru angajare nu aveti nevoie de adeverinta de la finante din care sa rezulte ca nu aveti venit. Probabil ca angajatorul are o procedura proprie pentru angajare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta ca nu sunt salariata sica90 sica90 Buna ziua!Am si eu o intrebare.Sunt studenta si nu am nici un loc de munca.am niste probleme de sanatate si as vrea sa ma duc sa ma tratez.Eu sunt din ... (vezi toată discuția)
Transfer in interes de serviciu wergy wergy BUNA SEARA ! Lucrez la o firma privata pe care patronul o desfiinteaza din motivale sale si infiinteaza o alta firma cu alta denumire. ... (vezi toată discuția)
Angajatorul m-a demisionat silit ... ndaniela83 ndaniela83 salut, va descriu si eu o situatie cu care ma confrunt si am nevoie de cele mai bune sfaturi pentru a decide daca sa actionez sau nu in instanta(?). ... (vezi toată discuția)