avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

am mare problema : am cumparat de la altex "doar cu buletinul" un frigider in 2005, am platit pentru 1000 lei 4900 lei acum firma respectiva in mai cere 5000 lei si am refuzat sa le mai platesc drept urmare mi-au pus pe indemnizatie poprire prin executor judecatoresc. am favuit printrun avocat contestatie la executare insa a fost respinsa.....vreau sa ii dau in judecata dar nu stiu cum sa formulez si ce sa cer.......
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:06, 7 Iulie 2013
In conditiile in care executorul judecatoresc desfasoara demersuri strict in limita cererilor creditorului,care apreciati ca este temeiul legal sa formulati actiune in instanta impotriva bej ?
eu as vrea sa dau in judecata societatea careia eu i-am platit ratele....nu executorul judecatoresc, stiu ca se poate face contestatie la executare in termen de 15 zile de la primirea hotarari prin care s-a dispus poprirea......nu stiu ce sa fac sa inceteze poprirea, pentru ca eu practic am platit toate cele 36 de rate.
Ziceti ca ati facut contestatie si v-a fost respinsa.. ce ati contestat si care e motivul respingerii ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie executare silita ionut979 ionut979 Buna ziua! Am urmatoarea speta: Contract de credit incheiat in 2008 cu BRD pentru un credit nevoi personale in valoare de 15000 lei pe 10 ani, s-au platit ... (vezi toată discuția)
Credit pe baza buletinului costi73 costi73 Am luat pe baza de buletin 3 produse de la altex( figider,cuptor cu microunde si televizor), toate au costat 3700 ron.Eu le-am platit deja 4900 ron, este ... (vezi toată discuția)
Abuz executor judecatoresc cretzulina_ cretzulina_ Buna seara, Acum aproape 6 luni am primit o scrisoare prin care eram anuntata ca un anume executor judecatoresc a primit dosarul meu pentru executare. L-am ... (vezi toată discuția)