avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Agresata verbal de catre un angajat al unei companii ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Agresata verbal de catre un angajat al unei companii de telefonie mobila

Buna ziua,

Ieri am intampinat niste probleme cu deblocarea de retea a unui telefon mobil. M-am adresat celui mai apropiat magazin, insa spre surprinderea mea am fost tratata ca un infractor, de catre unul din consultanti. Problema nu s-a rezolvat, iar eu am fost jignita mai mult decat imi puteam imagina.
Unde anume ma pot adresa si care este ierarhia, in conditiile in care doresc sa ajung pana la faza de actiune in justitie? Din punctul meu de vedere si compania de telefonie mobila are partea ei de vina pentru atitudinea si comportamentul angajatului, gresesc cumva?
Va multumesc pentru orice sfaturi sau indrumari.
Cel mai recent răspuns: elena_d_a , utilizator 18:38, 6 Iulie 2013
Atentie este o diferenta semnificativa intre reprezentantii operatorului de telefonie si angajatii unui magazin care comercializeaza produse /aparatura telefonica
Initial sesizati problemele la conducerii magazinului
Conditionat de raspuns,puteti analiza oportunitatea si necesitatea altor demersuri in instanta
Va multumesc pentru raspuns. Este vorba despre un magazin reprezentanta al companiei de telefonie mobila. Am actionat pe cale ierarhica incepand de la managerul magazinului...nu numai ca nu s-a rezolvat nimic dar in toate raspunsurile lor este un iz de bataie de joc. Am facut plangere oficiala la departamentul de relatii cu clientii din cadrul companiei si acum astept raspunsul. Daca si acest raspuns va fi la fel ca cele anterioare atunci voi apela la un mediator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal ºi protecþia vieþii private în sectorul comunicaþiilor electronice _simo_ _simo_ Tot citesc aceasta lege din care nu reusesc sa inteleg ce drepturi am eu ca abonat al unei retele de telefonie.. in cazul de fata VODAFONE Deci sunt un ... (vezi toată discuția)
Teapa prelungire contract de telefonie mobila elena - alina elena - alina Buna ziua, Am 4 abonamente la un operator de telefonie mobila, pentru unul din ele am solicitat prelungire deoarece doream schimbarea modemului. solicitarea ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firma de telefonie mobila Crocusel Crocusel Buna ziua, Am avut un abonament tip Familly cu 5 nr .Din aceste 5 nr am pastrat 2 pe care le-am trecut pe un alt tip de abonament. Pentru celelalte 3 nr am ... (vezi toată discuția)