avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu la lichidare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu la lichidare

vreau sa stiu daca la lichidarea in cadru unei firme se plateste concediu de odihna doar pentru anul in curs sau toate zilele de concediu neefectuat de-a lungul anilor lucrati...multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:11, 5 Iulie 2013
La lichidare se pot cere toate drepturile salariale sau de orice alt tip neacordate, dar nu mai mult decat cele ale ultimilor trei ani. De altfel, daca veti cere aceste drepturi prin instant tot acest cuantum il veti putea solicita.
@ gabrielabastea

Se poate solicita compensarea in bani a CO neefectuat pe ultimii 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa solicit plata zilelor de concediu de odihna suplimentare ca si persoana cu dizabilitati? Melinda_Sz Melinda_Sz Maine urmeaza sa fac lichiderea la locul de munca si abia acum am aflat ca aveam dreptul la minim 3 zile de concediu de odihna suplimentar ca si persoana cu ... (vezi toată discuția)
Plata in bani a concediului de odihna neefectuat magda2004 magda2004 buna ziua! Lucrez intr-o institutie publica iar in anul 2011 nu am efectuat concediul de odihna, intrebarea este daca pot sa solicit sa-mi fie platit acest ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale la pensionarea la limita de varsta dincamihaela dincamihaela Buna ziua, va rog sa ma indrumati in rezolvarea catorva probleme: Tatal meu va depune pe data de 25 a acestei luni dosarul de pensionare pentru limita de ... (vezi toată discuția)