avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... c.i.schimbat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

c.i.schimbat

Am doua intrebari: una dupa cununia civila trebuie sa schimbam amandoi c.i., problema e ca ea este proprietara la un imobil iar in c.i. am vrea sa figureze la adresa mea. Cum se procedeaza la ev. populatiei elib. c.i. cu adresa mea si cu resedinta de domiciliu a ei? si a doua :avem un copil pe certificatul de nastere suntem trecuti amandoi parintii cu nume diferit, acum dupa casatorie este necesar schimbarea certificatului?
Buna ziua!
Daca sunteti proprietarul apartamentului la care vreti sa figurati cu adresa, mergeti cu actul de proprietate iar pt sotie completati si o declaratie cum ca sunteti de acord sa aiba domiciliul la adresa unde sunteti proprietar. Nu este obligatoriu sa aiba adresa pe apartamentul unde este proprietara.
In privinta certificatului copilului, nu cred ca va trebui schimbat...........
Domnule, in certificartul dv. de casatorie apare numele dinainte si de dupa la fiecare sot. Acesta se coroboreaza cu certificatul copilului. Nu se schimba certificatul, nu are cum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara!supun atentiei dvs urmatoatea situație: am deschis ... andreea27 andreea27 Buna seara!Supun atentiei dvs urmatoatea situație: Am deschis procedură notariala divorț. Certificatul de casatorie in original va fi retinut de notar pana ... (vezi toată discuția)
Buna!as avea si eu o intrebare? as putea schimba buletinul înainte ... Stefania21 Stefania21 Buna!As avea si eu o intrebare? As putea schimba buletinul înainte de cununie? (vezi toată discuția)
Depus dosar itm pe numele de fata la mamei. dupa cununia civila cum se procedeaza cu actualizarea dosarului de la itm? andreeahategan andreeahategan Buna ziua, angajatorul a depus dosarul la ITM pe numele de fata al mamei. In scurt timp o sa fie cununia civila unde mama va trece pe numele tatalui ... (vezi toată discuția)