avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Depus dosar ITM pe numele de fata la mamei. Dupa ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Depus dosar ITM pe numele de fata la mamei. Dupa cununia civila cum se procedeaza cu actualizarea dosarului de la ITM?

Buna ziua,

angajatorul a depus dosarul la ITM pe numele de fata al mamei. In scurt timp o sa fie cununia civila unde mama va trece pe numele tatalui copilului.
Cum se procedeaza mai departe, de depun acte doveditoare (certificat casatorie, buletin nou) la dosarul vechi de la ITM sau trebuie intocmit alt dosar?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:55, 12 August 2019
Buna ziua,
Dupa casatorie va schimbati toate actele ( C.I./buletin, pasaport, permis auto...) cu noul nume si, eventual, domiciliu apoi va adresati angajatorului si celorlalte autoritati ( instanta, etc.) pentru actualizarea datelor.
Este posibil sa ceara o copie dupa ele...
Despre ce dosar este vorba ?
Dosar gravida
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se instiinteaza doar angajatorul de modificarea numelui .. la adresa atasati copie certificat casatorie si copie CI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte cununie alonso_first_one alonso_first_one As dori sa stiu si eu ce acte imi trebuiesc la primarie pentru a face cununia civila.Amandoi suntem cetateni romani,si suntem la prima casatorie.Si as dori ... (vezi toată discuția)
C.i.schimbat bogdandan85 bogdandan85 Am doua intrebari: una dupa cununia civila trebuie sa schimbam amandoi c.i., problema e ca ea este proprietara la un imobil iar in c.i. am vrea sa figureze la ... (vezi toată discuția)
Modificare date personale angajat Dinush Dinush Daca un angajat isi schimba domiciliul, este suficient inregistrarea in revisal, sau trebuie sa ducem la ITM si noul buletin? Se face act aditional sau care ... (vezi toată discuția)