avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare contract de munca

ma angajez la o firma si mi se cere incetarea contractului de munca si , adeverinta cu litigile platite la stat pentru mine de catre fostul angajator,..fostul angajator mi-a dat incetarea dar refuza sa imi dea adeverinta cu litigiile platite la stat pentru mine...ce pot ce??? este obligat sa imi dea acea adeverinta???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:04, 6 Iulie 2013
Despre ce litigii este vorba?
Adeverinta de stagiu de cotizare de la locul de munca anterior, pentru cei care au mai lucrat cu contract individual de munca
Stagiul de cotizare nu se obtine de la angajator , ci de la Casa de pensii.

Angajatorul va elibereaza adeverinta de vechime pentru perioada lucrata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta perioada lucrata tuilleries tuilleries Buna ziua. Fiului meu ii este necesara (in vederea angajarii intr-o structura MAI), o dovada a faptului ca a lucrat la diversi angajatori si perioada, ... (vezi toată discuția)
Vechime totala carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Se poate obtine ( de catre angajator ) o adeverinta cu stagiul de cotizare al unui angajat ? Altfel nu am cum sa stiu daca are o vechime minima de ... (vezi toată discuția)
Carte de munca 1996 vera 17 vera 17 Daca am lucrat in invatamant ca titular in perioada 1996-2000 iar in urma demisiei mi am ridicat cartea de munca de la scoala respectiva si in prezent nu o mai ... (vezi toată discuția)