avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Actionare in instanta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Actionare in instanta

Buna ziua!
Din cauza problemelor mele financiare din ultimul timp, am ramas in urma cu plata a doua facturi Vodafone, in total de 600 Ron. Ieri am primit un mesaj, in care ma anunta ca azi este ultima zi pentru plata facturilor restante, urmeaza deconectarea, emiterea taxei de reziliere si actionarea in instanta. Nu cred ca azi pot sa fac rost de banii necesari. Ce inseamna ca ma actioneaza in instanta? Saptamana viitoare deja sunt invitat la tribunal? Peste o luna, doua o sa am bani sa-i platesc, va fi tarziu?
Cel mai recent răspuns: Claark , utilizator 07:48, 13 Martie 2009
Corect! Problema e ca nu eu am facut factura asta imensa (imensa pt. mine), ci altcineva, o persoana apropiata. Am doua numere pe aceeasi abonament, de acuma incolo numarul celalalt se afla la mine, in viitor e imposibil sa ajung la facturi e peste 100 Ron. Multumesc inca o data pt. ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua .am facut portarea numerelor de telefon de la vodafone catre telekom.iar acum primesc de la vodafone o notificare intarziere plata in valoare de 813 ron Claudiu Pascu Claudiu Pascu Am reusit sa prind un operator Vodafone la telefon care imi spune ca asta e taxa de reziliere contract.eu nu am beneficiat de nici un telefon.eram client ... (vezi toată discuția)
Societate recuperari creante vs. societate telefonie mobila onutza_78 onutza_78 Am avut un abonament la Vodafone, pe care l-am inchis sunand la relatii cu clientii si cerand intreruperea acestuia in anul 2005.Din cauza unei neintelegeri, ... (vezi toată discuția)
Top factoring - recuperare creante 2004-2010 bianca1 bianca1 Buna ziua, in urma cu ceva timp am primit un telefon de la top factoring prin care mi s-a adus la cunostinta ca am o datorie la vodafon. Pe un ton civilizat am ... (vezi toată discuția)