avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... este legal ca o alta persoana care nu este ruda cu cel ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

este legal ca o alta persoana care nu este ruda cu cel obligat la plata pensiei de intretinere minor sa faca aceste plati?

este legal ca o alta persoana care nu este ruda cu cel obligat la plata pensiei de intretinere minor sa faca aceste plati catre reprezentantul legal al minorului?mentionez ca aceasta persoana nu are imputernicire sa faca acest lucru si ca pe cupoanele postale mentioneaza numele celui obligat la palta pensiei desi acesta nu se afla fizic in tara.
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Iulie 2013
desirelia75, utilizator
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 15:07, 7 Iulie 2013
Inteleg ca aveti o problema legata de concubina.... care in postul nostru era aceeasi cu persoana care va transmite banii. Eu nu mai am ce sa completez... ati primit acolo toate raspunsirile posibile.
dvs chiar sunteti mediator?de unde rezulta ca eu am o problema cu concubina?eu vreau doar sa pot recupera banii pe care fostul sot ii datoreaza fiicei nostre,bani pe care ii ascunde cu acordul concubinei in conturile acesteia.daca ea nu ar fi acceptat aceasta situatie eu aveam posibilitatea de a-l executa silit si de a nu fi in situatia in care cat de curand el va face inchisoare de data asta cu executare.tocmai ptr ca nu as vrea sa se ajunga in acest punct consider ca cel mai important este sa recuperez acesti bani.ma mira ca dvs ca mediator vedeti lucrurile atat de simplist.
Doamna, puteti cere executarea direct la firma care-l plateste. Topicul prezent consider ca este dublat, il inchid; cum spunea dl. mediator, aveti raspunsurile in alta parte iar acel topic e mai vechi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instigare si complicitate la infractiunea de abandon de familie desirelia75 desirelia75 am depus o astfel de plangere impotriva concubinei fostului sot .ea este cea care trimite lunar sume de bani fiicei mele in numele fostului sot prin cupon ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara crysty224 crysty224 cum pot cere marirea pensiei alimentare daca el este in alta tara? (vezi toată discuția)
Alocatie alimentara bella conte bella conte Buna ziua .As vrea sa stiu si eu ce trebuie sa fac pentru a obtine pensie alimentara de la tatal copiilor ,acesta fiind cetatean sarb.Am cazut de comun acord ... (vezi toată discuția)